Dakreiniging Brugge
Kleurloze of gekleurde waterafstotende reiniging en behandeling van uw dak • Je dakgoten schoonmaken • Dakpan • Zinken dak • Stalen bakdak • Dakterras

WELKOM BIJ LFN CLEAN

DAKREINIGINGBEDRIJF


NEEM CONTACT OP 24/24 & 7/7

DAKREINIGING BRUGGE

Daken beschermen huizen en hun inhoud, maar het is gemakkelijk om goed onderhoud te vergeten. Onze professionals voelen zich comfortabel op hoogte en nemen graag deel aan het onderhoud van gemeenschappen, het opruimen van rommel en mosgroei.

Onze dakreinigingsspecialisten Brugge kennen alle tips en kneepjes van het vak om de daken van woningen, timesharing of commerciële gebouwen in goede staat te houden.


Correct geïnstalleerd, verzamelen en geleiden goten water dat van een dak stroomt. Om het huis goed tegen infiltratie te beschermen, moeten ze echter periodiek worden schoongemaakt en geïnspecteerd.


Dit essentiële onderhoud komt idealiter twee keer per jaar terug: na de val van de bladeren van de bomen, in de herfst en na de val van hun knoppen en vruchten, in de lente.


Als er bomen in overvloed in de omgeving zijn, moet je zelfs verwachten dat je nog vaker in de goten moet kijken (en je hand erin moet steken!). Daarnaast is een spoedinspectie nodig zodra een goot overloopt om schadelijke infiltratie door de dakrand te voorkomen.

Dakreiniging Brugge

Dakreiniging Brugge

Ons bedrijf LFN Clean brengt u al meer dan 10 jaar al zijn knowhow en efficiëntie voor dakreiniging Brugge. Gepassioneerd door ons beroep als dakdekker, stellen wij al onze vaardigheden tot uw dienst voor de realisatie van uw ontschuimings en behandelingswerkzaamheden waterafstotend voor platte pannendaken, mechanische pannen, enkele daken, vezelcement daken en leien daken.


De ontmossen en waterafstotende werking van het dak heeft niet alleen een esthetisch effect.

Een schoon en onderhouden dak kan de levensduur van de drager aanzienlijk verlengen.

Wacht niet tot de achteruitgang van uw dak onomkeerbaar is, een dak heeft, net als de rest van het huis, onderhoud nodig.


Wij bieden u een geschikte dakbehandeling om mossen, korstmossen, schimmels en micro-organismen te verwijderen,

Onze offertes: kostprijs, prijs per M² en prijs voor uw dakonderhoudswerkzaamheden zijn gedetailleerd.Dakreiniging Brugge

Een professioneel team

Ons bedrijf garandeert u kwaliteit en een efficiënte dakreiniging Brugge. Onze dakdekkers zoeken ook naar lekken om de exacte bron van uw infiltratieprobleem op uw dak te achterhalen. Wij komen tussen voor al uw werk van: Overkapping, dakbedekking, individuele woningen, gebouwen, gemeenschappen en magazijnen.

Sluit u aan bij onze klanten die ons hebben vertrouwd: particulieren, vastgoedbeheerders, flatgebouwen, bedrijven en makelaars.

Onze dakdekkers komen tussen voor dakonderhoud.

Ook bij herstellingen die niet kunnen wachten, grijpen wij met spoed in.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


We bestuderen alle werkverzoeken.

Onze terrasdekkers voeren ook alle daklekbevindingen uit, waterdicht maken van daken, leggen van tijdelijk dekzeil, dak- en terrasverandermaatregelen, gedeeltelijke renovatie van dakbedekking, opvangen en waterdicht maken van slabben, reparatie van slabben voetschoorsteen, onderhoud en schoonmaken van het dak.


Ons bedrijf grijpt onverwijld in voor uw dringende renovatie, reparatie, onderhouds en herstellingswerken aan het dak en terras, die daarom niet kunnen wachten.


Heeft u vragen of wilt u een offerte?


Wij bezorgen u graag een vrijblijvende offerte

Copyright 2021© Alle rechten voorbehouden